The Owl House

The Owl House

Προστέθηκαν όλα τα επεισόδια (Σύνολο επεισοδίων 10) Όταν η 14χρονη παρίας Λουζ ανακαλύπτει μια πύλη σε ένα νέο κόσμο, γνωρίζει μια μάγισσα την Ίντα και ένα δαιμόνιο τον Κινγκ. Για να γυρίσει στον κόσμο της, η Λουζ πρέπει να τους βοηθήσει σε μια αποστολή …




      You might also like..

      • StoryBots: Answer Time – StoryBot: Ώρα για Απαντήσεις
      • The Playlist
      • Inside Job
      • L.O.L. Surprise! House of Surprises
      • Chicago Med
      • I Am a Stalker / Είμαι Στόκερ
      • Pennyworth: The Origin of Batman’s Butler
      • The Sixth Commandment
      • Great Expectations
      • The Blacklist

      Leave a Reply

      Your email address will not be published. Required fields are marked *